Over Illeke

illustraties | Kaartjes | kinderkleding

Hoi!

Mijn naam is Ihlja Verouden. Ik ben illustrator en teken met veel passie en liefde! Kleuren, gekke printjes en grappige dieren. Omdat ik de naam Ihlja al meer dan 30 jaar heb, wilde ik voor mijn illustraties graag een andere naam. Dit is de naam illeke geworden. Ik vind de naam vrolijk, mooi geschreven en het is de koosnaam die mijn moeder voor mij gebruikt.

Al mijn tekeningen maak ik met potlood en pen. Alles is handwerk en origineel.

Samen met mijn twee katten, Cruella, Rupsje en lieve vriend Robert woon ik in Eindhoven. In een huisje uit 1907. Ik ben dol op karaktervolle oude spullen en dit is goed terug te zien in ons huis. Achter in de tuin heb ik mijn atelier. Dit is mijn favoriete plek en hier zit ik dan ook heel wat uurtjes te tekenen. Gezellig met mijn poes Rupsje, die altijd op een stoel naast mij tevreden ligt te knorren.

Het liefst maak ik mensen en mensenkinderen blij met mijn Dierenkabinet, bijvoorbeeld door tekeningen te maken op maat. Speciale en herkenbare items in mijn tekeningen vind ik geweldig. Zo heb ik eens in opdracht een Illeke-dier getekend met het feestjurkje aan van de jarige!

Ik ontwerp graag geboortekaartjes en uitnodigingen met hierbij aandacht voor persoonlijke details. Bij het geboortekaartje krijgen de ouders de originele tekening. Om eventueel op het babykamertje te hangen en als leuke herinnering voor later.

De kaartjes worden thuis afgeleverd, ik regel het drukwerk en de enveloppen. Jullie mogen nadenken over de tekst. Zo maken we samen een super uniek en origineel kaartje!

Heb je vragen, opmerkingen en/of complimenten? :-) Bel me gerust! Mijn nummer is 0681351515 of stuur een mailtje naar info@illeke.nl

Hopelijk tot ziens in mijn mooie en gezellige atelier!

Liefs Ihlja

Pin It on Pinterest